Addyct

addyct m

Nakon godinu i sitno ´testiranja´, jer svi neki k testiraju danas pa što ne bih i ja, došlo je vrijeme za predstavljanje Addycta. U tih godinu i sitno se u zbirci našlo 3 komada, a sve je počelo sa 2,10 m dugim ML modelom.

rapala xtreme pencil topwater

Štap koji je prošao neke grde crash testove prije delte, jer je bio jedan od putnika za Neretvu dok još nisam znao što očekivati tamo dolje.

addyct_crash

U međuvremenu ga, čini mi se, Delphin više nema u ponudi, kao ni Fobye, s kojom dijeli Unity oznaku.. Pa ovo predstavljanje možda dođe kao labuđi pjev i neće biti puno riječi, slike će više govoriti.

addyct crash tested

Prvi test za Neretvu bio je ovaj šaran od nekih 70 cm i kad sam ga u pola prvog bijega okrenuo od grma u koji je krenuo znao sam da na delti nemam brige.

Na Neretvi je ipak stari Iconic priveo najvećeg bassa, ali daleko od toga da je Addyct bio besposlen.

addyct summer days

Nakon što smo malo zaboravili gdje smo bili pa je život opet donekle dobio smisao, početkom jeseni su i mnoge štuke osjetile to podcjenjivačko ML u nazivu.

stuka buzzbait

Podcjenjivačko u smislu da je Ovisnik u stanju hendlati i jače varke pa i ribe od onih koje spadaju u te ML okvire..

addyct spin

Početkom ove godine u kolekciju su se našli i kraći ML model, koji će odraditi svoje jednom kad se dočepam nekog čamca i raspoloženih basseva, a i ja budem raspoložen za bacanje nekakvih gumica, kao i M verzija u 2,10 duljini koju i opet testiram, jer zašto ne bih, na štukama i žabama. I spinnerbaitima i chatterbaitima i takodaljetima.

addyct bass fishing

Blankovi su sa poprilično izraženim konusom, štapovi poprilično lagani za tu moć pa i cijenu i na njima su, kad ih testiram, jer još uvijek ih testiram, mahom Spherosi, na kojima je plava Rapinova.

rapala rapinova bass fishing

 

I nju testiram u svakom ribolovu i uredno prolazi te testove..

 

Napisao Goran Pišćak NoName, ovisnik o priboru, uživatelj u istome i tester istoga.