1. Sakura UL kup ..par dana kasnije

IMG_0290-24

Volio bih da mogu napisati da nas je Lokvarsko dočekalo u punom sjaju i da su grgeči po ponuđenim varalicama tukli nemilosrdno kako već znaju. Lokvarsko je nažalost umjetna akumulacija i vodostaj varira pa je u noći sa subote na nedjelju voda opala oko pola metra.

To je naravno utjecalo na ribu i lovilo se sporadično. Utoliko su majstori mogli doći do izražaja, jer su prva 3 mjesta odnijela trojica najupornijih i najfokusiranijih. Treće mjesto uzeo je Željko Kuk, poznatiji kao Žac Ultegra. Žac je cijelu tekmu odlovio na potezu od par metara loveći na Awarune u kanalu uz potopljene grane breza. Održao je obećanje i uzeo nam pare, svaka čast!

IMG_0519-9

Drugo mjesto uzeo je domaći dečko, Danijel Petelin, koji je,iako relativno nov u UL vodama, pokazao da se može nositi sa špinerskom kremom na ́domaćem terenu ́. Bio je uporan i izvukao je maksimum iz mjesta koje je dobio i ulovio više od najbližih susjeda, iako su mnogi od njih imali jako puno UL tekmi iza sebe. Na tome i na prinovi u obitelji mu čestitamo!

Mario Čenan uzeo je prvo mjesto. Koliko sam vidio, ulovio je prvu ribu na kupu, u prvih par zabačaja i tijekom tekme lovio sporadično. 4000 kn novčane nagrade i 3500 kn u priboru osvojio je doslovno u zadnjoj minuti. Zadnjih pola sata ulovio je 5 grgeča, a zadnjeg, koji mu je donio prvo mjesto, u zadnjoj minuti! Ovo je odličan primjer kako se ́radi ́ cijelu tekmu za sve koje se misle natjecati u budućnosti.

DSC06617-8

Miroslav Vodopija bio je četvrti. Iako je izvukao loše mjesto, bio je uporan i do samog kraja je bio u prva 3, a još se uspio i zabavljati sa lokalnom ekipom tijekom tekme. Miro, kapa dole i više sreće nagodinu!

Spineri, Topfishing i ŠRK Lokvarka kao organizatori i domaćini svjesni smo nekih propusta koji su nam se dogodili i, iako su bili sitni i u principu nisu utjecali na opći dojam, ili ishod tekme, ispričavamo se zbog njih svim natjecateljima. Nagodinu vam garantiramo organizaciju bez greške uz još bogatije nagrade za najbolje i bolji ribolov, jer se Lokvarsko jezero nije pokazalo niti blizu očekivanjima. Naši domaćini, u prvom redu ekipa iz ŠRK Lokvarka, kao i dame i gospoda iz općine Lokve i TZ Lokve, jesu. U to nismo ni sumnjali. Hvala na svemu još jednom.

IMG_0472-1

Hvala i svima koji su došli i podržali nas i nadam se da se u još većem broju vidimo i nagodinu. Obečajemo neke nove fore, još bolje nagrade i bolju organizaciju sa manje nedorečenosti!

Također, još jednom hvala i našim sponzorima.

DSC06784-52

Ribnjacima Kupa, tj g. Mislavu Šariću hvala na pokroviteljstvu za prvu nagradu u iznosu od 2000 kn.

Generalnom sponzoru Sakuri, koja je stala iza nas i ́pogurala ́ nas sa nagradama u vrijednosti od 2000 eura. Franck i Tanguy, hvala!

Našem kumu, bratu i prijatelju, Tihomiru Martinoviću hvala na carvingu grgeča za najveću ribu. Carving grgeča, kao i 2 manja bili su predmetom zanimanja mnogih.

Velika hvala gospodinu Marijanu Lešu. Drvene plakete koje je izradio su prava remek djela i nikog nisu ostavile ravnodušnim. Puno hvala i za onu koju ste napravili nama, Spinerima!

TZ Lokve, hvala na promociji, općina Lokve, hvala na gostoprimstvu, ŠRK Lokvarka, hvala i na jednom i na drugom!

Ekipa iz birca Mrzlica, hvala na klopi, cugi i osmijehu. Da ste bliže, češće bi pili odličnu kavu i hladno Nikšičko!

DSC06764-1-2

Mi Spineri, Robi i Goran, se posebno zahvaljuju dvojici ljudi.

Prvo Danijelu Šnajdaru. U prvom tekstu koji smo objavili na Spinerima o Mrzloj Vodici nazvali smo ga dobrim duhom ŠRK Lokvarke. U ovih par mjeseci koliko smo slagali i dogovarali ovaj događaj, pokazao je da je i više od toga. Kad imate Šnajdara na svojoj strani, sve je lakše. Šnajdar, hvala na svemu! Drugi je Elvis Šinko. Elvise, car si. Ponekad nije lako s tobom, ali promocija koju si odradio u kratkom vremenu je vrijedna divljenja i zato kapa dole. Nadam se da ćemo nastaviti sa suradnjom i zajedno dići ovo na još viši nivo već nagodinu.

Hvala svim sponzorima, domaćinima, natjecateljima, sucima i svima koji su na bilo koji način pomogli još jednom! Dario Rakovac nam je pomogao više puta na više načina pa njemu posebno hvala!

Krmpa, žao mi je što nisi bio s nama!